Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

        Per Ingemarssons

Möbelsnickeri

Byggnadssnickerier i Östhammar

 

Jag på Per Ingemarssons Möbelsnickeri i Östhammar har lång erfarenhet inom branschen. Jag tillverkar det mesta inom byggnadssnickerier, så som möbler, dörrar, trappor, fönster, båtinredningar och mycket mer. Jag renoverar även gamla möbler, också antika. Vid sådana arbeten använder jag gamla ursprungliga material och behandlingar för att behålla så mycket av det gamla som möjligt.

 

Med stor omsorg tillverkar jag köksmöbler, sänggavlar, sängar, stolar och bord, specialhyllor och mycket mer. Jag jobbar med många olika material, så som björk, ek, furu, mahogny (för båtar), al och ask med mera.

 

Jag renoverar kök och bygger nytt, allt från skåplucksbyten till renovering av hela kök eller nybyggnation. Från ritning till slutresultat utifrån kunds önskemål och förutsättningar. Jag är flexibel och skapar valfrihet för mina kunder samtidigt som jag kan ge god vägledning och råd om hur man bäst når önskat resultat.

skåp  hus

trappa

Kontakt

Per Ingemarssons Möbelsnickeri


Bodagatan 8
742 32 ÖSTHAMMAR

Kontakta oss
Email
Tel: 0173-103 88
Tel: 070-755 66 64